Lähellä leivottua leipää jo vuodesta 1947

Porin Leipä on leiponut makuelämyksiä asiakkailleen jo lähes 70 vuotta. Tänäänkin uuneissamme paistuu herkkuja, joissa maistuvat satakuntalaiset perinteet ja tinkimätön laatu.

Perheyrityksemme toimintaa ohjaavat rehtiys, luotettavuus ja ennakkoluulottomuus. Niiden avulla olemme saavuttaneet asemamme Satakunnan johtavana päivittäistavara- ja suurkeittiötoimittajana. Meillä on maakunnan monipuolisin leipävalikoima, johon kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita rakastettujen klassikoiden rinnalle. Ruokaleipien lisäksi olemme erikoistuneet ohuttuotteiden, kuten pitsapohjien valmistukseen sekä pakasteleivontaan.

Porin Leipä Oy:hyn kuuluu kaksi leipomoa: Porin Leipä ja konditoriaosaamisestaan tunnettu Sarpi. Työllistämme 160 henkeä.

Tutustu vaiheisiimme tarkemmin

FSSC 22000 -laatusertifikaatti

Porin Leivälle on myönnetty kansainvälinen elintarviketurvallisuuden hallinta- ja laatusertifikaatti FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000). Sertifikaatti on osoitus toimintamme korkeasta laadusta, elintarviketurvallisuuteen panostamisesta ja ennakoivasta riskienhallinnasta. FSSC 22000 on yksi laajimmista nykyaikaisista elintarviketurvallisuuteen keskittyvistä toiminnanohjausjärjestelmistä. 

ISO 9001 -laatustandardi

Vuonna 2012 Porin Leipä sai kansainvälisesti tunnetun ISO 9001 laatustandardin, joka on riippumaton ja luotettava osoitus niin asiakasvaatimusten kuin lakisääteistenkin vaatimusten täyttymisestä. Laatujohtamisjärjestelmän kautta olemme sitoutuneet parantamaan toiminnan ja tuotteiden laatua, tuoteturvallisuutta sekä huomiomaan ympäristön ja henkilökunnan hyvinvoinnin.