Lähellä leivottua leipää jo vuodesta 1947

Porin Leipä on leiponut makuelämyksiä asiakkailleen jo yli 70 vuotta. Tänäänkin uuneissamme paistuu herkkuja, joissa maistuvat satakuntalaiset perinteet ja tinkimätön laatu.

Perheyrityksemme toimintaa ohjaavat rehtiys, luotettavuus ja ennakkoluulottomuus. Niiden avulla olemme saavuttaneet asemamme Satakunnan johtavana päivittäistavara- ja suurkeittiötoimittajana. Meillä on maakunnan monipuolisin leipävalikoima, johon kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita rakastettujen klassikoiden rinnalle. Ruokaleipien lisäksi olemme erikoistuneet ohuttuotteiden, kuten pitsapohjien valmistukseen sekä pakasteleivontaan.

Porin Leipä Oy:hyn kuuluu kaksi leipomoa: Porin Leipä ja konditoriaosaamisestaan tunnettu Sarpi. Työllistämme 160 henkeä.

Tutustu vaiheisiimme tarkemmin

Rinki-merkki

Meillä on ilo kuulua Rinkiin! Suomalainen Rinki-merkki viestii siitä, että yritys kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta.