Tutustu uuteen Porin Poika -ilmeeseen
Porin Poika - Perinteitä ja Uudistuksia
Porin Poika -tuotesarja on nyt entistäkin parempi ja tunnistettavampi! Tuotteet säilyttävät tutun maun ja laadun, mutta tarjoavat myös uusia herkullisia vaihtoehtoja. Erotat pussit pellavapäisestä rumpalinpojasta.
Porin Poika - Historiaa ja Perinteitä
Porin Poika on jo 75 vuoden ajan ollut osa porilaista ruokahistoriaa. Alkujaan Porin Poikaa sai näkkileipänä ja myöhemmin tuoreleipänä. Vuonna 1954 silloinen Uutisleipä sai nimikilpailun tuloksena nimen Porin Poika, koska tämä täysjyväleipä oli yleisön mielestä ”jo laadultaankin aika poikaa”. Tätä maukasta ja vahvaa näkkileipää suositeltiin lapsille ja nuorisolle, koska se ”vahvistaa hampaita ja on hyvää vatsalle”. Pakkauksen pisamakasvoinen hymyilevä poika muutettiin matkan varrella porilaisten muistomerkin mukaan rumpalipojaksi. Porin Poika on tänään yksi tunnetuimmista leivistä Satakunnassa. Sitä tullaan vartavasten hakemaan kauempaakin. Maista Porin Poikaa, se on tänään yhtä maukas
energianlähde kuin kymmeniä vuosia sitten!
Uudistettu tuotesarja kunnioittaa perinteitä samalla kun se tuo uusia makuelämyksiä nykypäivän kuluttajille. Porin Poika -perheeseen liittyy ohut ruispala ja ohut kaurapala. Vaikka se on porilainen tykkää siitä silti useampi suomalainen.
UUDISTETTU Porin Poika -tuotesarja
Porin Pojan piirteet
Perinteinen makumaailma
Uudistetut tuotteet säilyttävät tutun ja rakastetun maun, joka on ollut suomalaisten suosiossa jo pitkään.
Uudet herkulliset vaihtoehdot
Tuotesarjaan on lisätty uusia makuja ja tuotteita, jotka vastaavat nykypäivän kuluttajien toiveisiin.
Ruokaa omasta maasta
Kaikki tuotteet valmistetaan 100 % kotimaisesta viljasta, mikä takaa korkean laadun ja herkullisen maun.
Kuidun lähde
Kuitu edistää ruoansulatusta, ehkäisee ummetusta ja tukee suoliston terveyttä. Se auttaa hallitsemaan verensokeria ja alentamaan kolesterolia, mikä edistää sydämen hyvinvointia.